Shirley Bredal

Shirley Bredal blev etableret i 2006 i Danmark, af strik designer Shirley Bredal, som nu bor det meste af året i Nepal. Så nu udvikles kollektionerne direkte fra Kathmandu dalen i Nepal.

Shirley Bredals kollektioner er håndlavede og der fokuseres primært på strik. Det er skandinavisk design med et hint af vintage.

Shirley Bredal tilbyder ca. 110 dygtige lokale kvinder fra dalen nogle med mindre handicaps en mulighed for at skabe sig en side indkomst for dem selv og deres familie. Alt sker under Fair Trade vilkår. Shirley Bredal tager skarpt afstand fra børnearbejde, så du er derved sikret mod det, hvis du køber en Shirley Bredal vare.

Shirley Bredal arbejder kun med rene materialer, såsom fin uld, merino uld,bomuld, cashmere, bambus og silke. Vi undgår syntetiske fibre og farlige kemikalier i vores indfarvning, som altid er AZO fri. Vi står selv for alle processerne, fra bearbejdning af garn, indfarvning, opspunden garn etc. I vores maskinstrikkede kollektioner, leger vi med de aller lækreste fibre. Vi garanterer top kvalitets fibre
2 vare(r)
2 vare(r)