astas - Køb børnetøj, legetøj og dekorationer til børneværelset

Hos astas finder du altid noget nyt, lækkert, spændende og anderledes tøj til børn. astas håndplukker selv alle sine varer og byder på et stort udvalg af legetøj, børnetøj, børnesko og dekorationer til de små. astas forhandler sit eget mærke, med skønne cashmere cardigans og andet lækkert kvalitets børnetøj. Ud over vores eget mærke, forhandler vi mere kendte mærker som Bundgaard, maileg, Cam Cam, Heico samt mange andre. Vi har altid et stort udvalg af børnetøj, legetøj og dekorationer til børneværelset.

Blandt de mange forskellige betalingsmuligheder tilbyder astas betaling via VIABILL. Det betyder, at du kan handle og dele betalingen over flere gange. Ved køb af børnetøj, legetøj og dekorationer til værelset er det altså muligt at betale et mindre beløb over flere omgange. astas er både en webshop og butik, og vores mål er at tilbyde dig udvalgte børnelækkerier i form af legetøj, børnetøj, børnesko og dekoration til børneværelset.

Hos astas stræber vi efter at give kunderne en unik oplevelse, og det er uanset om du bor i Skagen eller København. Som noget særligt har vi vores egen linje af børnetøj i strik, et stort udvalg af søde legetøjs bamser samt mange søde produkter til dekoration af børneværelset. 

Har du et særligt ønske er du velkommen til at ringe og høre, hvad vi kan gøre for dig. Du er også velkommen i vores fysiske butik, hvor du kan se og mærke kvaliteten af tøjet. Er dit køb tænkt som en gave, så pakker vi meget gerne gaven flot ind uden beregning. Vi glæder os meget til at betjene dig og håber du kan finde det legetøj, børnetøj og dekoration til børneværelset som du søger.