Handelsbetingelser

astas
Adresse: Enighedsvej 6, 1tv., 2920 Charlottenlund
Telefon: 2215 3341
       
CVR-nummer:  DK29007470
       
Selskabsform: Enkeltmandsvirksomhed
Etableringsår: 2005
       
www: www.astas.dk
e-mail: [email protected]

 Priser

Alle priser er inklusiv 25% moms.
Alle priser er inklusiv alle danske afgifter, told mm

Ordrebekræftelse/kvittering

Ordrebekræftelsen/kvitteringen er det sidste trin i indkøbsprocessen, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet. Ved forsendelsen bliver vedlagt en faktura, som skal fremvises ved eventuel ombytning eller reklamation.

Fakturaen er også dit bevis på reklamationsretten - hvis uheldet skulle være ude.
Som en ekstra sikkerhed sender vi desuden en ordrebekræftelse pr. mail til den indtastede e-mailadresse.

Betaling

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken vi eller andre har således mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det, du har godkendt ved købet.

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

·             Dankort

·             Visa/Dankort

·             Mastercard

·             Eurocard

·             American Express

·             Maestro

 

Ønsker du at benytte et andet betalingsmiddel, bedes du kontakte os på telefon +45 22 15 33 41. Ønsker du at betale via bankoverførsel er betalingen ikke dækket af indsigelsesordningen.

Levering

astas sender både til pakkeshop og direkte til hjemmeadresse. Hjemmelevering er fragten 49,-  til pakkeshop 29,- kr.,- kr. Fragt til øvrige lande, se under "fragtpriser".

Enkelte varer som f.eks. møbler og klapvogne sendes ikke fragtfrit. Fragten på disse forsendelser vil max være 500,- kr.Vi benytter Post Danmark til vore forsendelser - og alt sendes som pakker, således at varerne altid kan spores, hvis der skulle opstå problemer med leveringen. Undtaget er dog større ting som f.eks. møbler, her benyttes en fragtmand til forsendelsen. 

Levering fra dag til dag i Danmark.

FORTRYDELSESRET 

Det er ikke muligt, at returnere køb, købt hos Astas under ophørsudsalget.